PAREMPI SATO NOPEAMMIN

Tutkimuksemme osoittavat, että kasveille optimoitu spektri auttaa kasvia kasvattamaan suuremmat juuret. Suuremmilla ja tiheämmillä juurilla kasvilla on parempi ravinteiden imeytymiskyky, jolloin kasvi kasvaa nopeammin isommaksi ja tuuheammaksi.

KAUNIIMMAT JA SYVEMMÄN VÄRISET KUKAT

EI PALANEITA LEHTIÄ

TUUHEAMPI JA TIHEÄMPI

KASVEILLE OPTIMOITU SPEKTRI

GROWLIGHTENGINE® käyttää viimeisintä lediteknologiaa. Ledin spektri on optimoitu kasveille eikä sitä tarvitse säätää kasvin kasvun aikana. GROWLIGHTENGINEN® spektri sopii kasvin kaikille kasvuvaiheille.

Optimoitu spektri auttaa kasvia kasvattamaan suuremmat juuret. Koska suuremmat juuret vaikuttavat parempaan ravinteiden imeytymiskykyyn, kasvi kasvaa nopeammin isommaksi ja tuuheammaksi.

Voit lukea lisää spektristä täältä.

PAREMMAT JUURET - NOPEAMPI KASVU

PÄIVÄ 10

GROWLIGHTENGINEN® optimoitu spektri auttaa kasvia kasvattamaan paremmat juuret.

PÄIVÄ 23

Kasvi joka on kasvanut GROWLIGHTENGINE® -kasvihuonevalaisimen alla on valmis kerättäväksi 8 päivää ennen kasvia joka on kasvanut HPS-valaisimen alla.

KORJAA SATO USEAMMIN

Tavallisesti lehtisalaatin sato voidaan korjata noin 10-11 kertaa vuodessa. Kun käytössä on GROWLIGHTENGINE®, sato voidaan korjata jopa 15 kertaa vuodessa samalla säästäen sähkössä.

Esimerkiksi, jos kasvatat miljoona kiloa vuodessa, GROWLIGHTENGINEN® avulla voit kasvattaa 1,5 miljoonaa kiloa. Enemmän satoa, enemmän tuottoa.

Voit ladata GROWLIGHTENGINE® esitteen tästä