Miten GROWLIGHTENGINE® asennetaan alle minuutissa?

Jotta GROWLIGHTENGINE® on pystytty pakkaamaan mahdollisimman turvallisesti sekä pieneen tilaan, se tulee sinulle osissa. Sen asentaminen ei kuitenkaan ole vaikeaa. Yhden valaisimen asentamisessa kuluu aikaa alle minuutti. Tässä blogitekstissä käyn läpi, miten GROWLIGHTENGINE® kootaan ja miksi se on niin helppoa. 

Kun suunnittelimme GROWLIGHTENGINEÄ®, meille yhtenä tärkeänä asiana oli helppous. Halusimme luoda kasvihuonevalaisimen, jota olisi mahdollisimman helppo käyttää. Mielestämme onnistuimme siinä hyvin, sillä voimme sanoa, että tuotteemme on yksi markkinoiden helppokäyttöisimmistä kasvihuonevalaisimista.

Asennuksesta halusimme mahdollisimman mutkattoman, jotta kuka vaan pystyy sen tekemään. Siksi tarvitset GROWLIGHTENGINEN® asennukseen sähkömiestä vain ensimmäisen syöttökaapelin kytkentään – jos asennat kasvihuonevalaisimet meidän johtosarjoilla, tarvitset yhden syöttöjohdon 24 valaisinta kohden. Kaiken muun pystyt tekemään itse. 

Nopeat ja säädettävät ripustusvaijerit

Voit asentaa GROWLIGHTENGINEN® suoraan vanhojen HPS- tai ledikasvihuonevalaisimien tilalle. Ripustusvaijerit voidaan ripustaa mihin tahansa kiskoon tai tankoon, kunhan se kestää valaisimien painon (yksi valaisin painaa 3,2kg).

Ripustusvaijerien avulla korkeutta on helppo säätää (säätövara 70 cm). Kun painat vaijerilukon lukkoa, vaijeri liikkuu.

Virtalähteen kiinnitys

Seuraavaksi kiinnitetään virtalähde ripustusvaijereihin. Virtalähteen molemmissa päissä on reiät koukuille. Ripustusvaijerit tulevat siihen päähän missä on vain yksi ulostulo. 

Valaisinosan kiinnitys

Kun virtalähde on kiinnitetty ripustusvaijereihin, voidaan toiseen päähän kiinnittää itse valaisinosa. Valaisinosan kanssa tulee olla varovainen, sillä GROWLIGHTENGINESSÄ® on lasilinssi. Valaisinosaa ei siis tule laskea kovalle alustalle, jotta linssi ei rikkoonnu tai naarmuunnu. 

Johtojen kiinnitys pikaliittimillä

Seuraavaksi voidaan kiinnittää valaisinosan johto virtalähteeseen. Johdosta kuuluu ”klik”-ääni, kun se on varmasti kiinni. Jos haluat irrottaa johdon, käännä sinisestä liittimestä ja vedä. 

Viimeiseksi virtakaapeli

Viimeisenä voit kytkeä virtakaapelin virtalähteen yläosaan ja kytkeä valaisimen päälle. 

Näin helposti GROWLIGHTENGINEN® asentaminen tapahtuu. Et tarvitse mitään työkaluja ja kaikki sujuu nopeasti. 

Alta voit ladata kuvallisen ohjeen GROWLIGHTENGINEN® asentamisesta.